in

TP Vision wint vier EISA Awards in 40e jubileumjaar

Philips TV & Sound-producten bekroond vanwege uitstekende beeld- en geluidskwaliteit – TP Vision is ook dit jaar maar liefst vier keer in de prijzen gevallen met zijn Philips TV- en Sound-producten bij de prestigieuze EISA Awards 2022/2023.

De premium producten zijn bekroond met drie EISA TV Awards en een EISA Audio Award vanwege uitmuntende kwaliteit en innovatieve technologieën.

  • Philips Fidelio FB1 wint EISA Integrated Soundbar 2022-2022 Award
  • 55” PUS8807 wint EISA Family TV 2022-2023 Award
  • 65” OLED+937 wint EISA Home Theatre TV of the Year 2022-2023 Award
  • 55” OLED807 wint EISA Best Buy OLED TV 2022-2023

Philips Ambilight OLED-tv’s zijn een blijvend succes bij EISA dankzij de combinatie van uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, innovatieve technologie en uitzonderlijk Europees design. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Philips Ambilight OLED-tv’s in 2022 opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Een nieuw model dat dit jaar erkend is door de experts is de Philips Performance Series 8807 Ambilight-tv, ook wel bekend als ‘The One’, dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid, hoge prestaties en essentiële functies voor een charmante prijs.

Tevens op audiogebied zijn de innovaties rondom Philips Fidelio niet onopgemerkt gebleven. Zo is de nieuwe Fidelio FB1 soundbar bekroond met een EISA Award in de soundbar-categorie.

Martijn Smelt, Chief Marketing Officer van TP Vision, over de gewonnen prijzen: “Het TP Vision-team heeft enorm veel tijd en middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat Philips Ambilight tv’s en Philips Audio-producten de toon blijven zetten in het topsegment van consumentenelektronica. We zijn dan ook zeer vereerd dat ons werk de officiële erkenning krijgt van de deskundige autoriteit van het EISA-juryteam met maar liefst vier overwinningen voor onze tv- en audioproducten.

De EISA-jury over de EISA Home Theatre TV 2022-2023 Award voor de 65OLED937:

‘’Geluidskwaliteit staat hoog op het verlanglijstje van de consument, en Philips TV zet dit met de 65OLED+937 in het middelpunt. Het geïntegreerde luidsprekersysteem, ontworpen door Bowers & Wilkins, is de ideale aanvulling op de verbluffende beeldprestaties van het zeer heldere ‘EX Royal’ OLED-paneel en de P5 AI Dual Picture Engine met geavanceerde HDR-tonemapping. De 5.1.2-kanaals speaker box zorgt voor een omhullend en grootschalig geluid. Nieuwe zijwaartse drivers en vernieuwde Dolby Atmos-units vergroten het geluidsveld, de centraal gemonteerde titanium dome tweeter voegt detail en positionering toe aan dialogen, en een 100×65 mm basdriver zorgt voor een snelle, diepe punch. Ook aan het design is gedacht, want de gekantelde behuizing sluit naadloos aan op het standaard van de tv, zodat de 65OLED+937 zowel een lust voor het oog als het oor is.’’

Over de toekenning van de 55OLED807 als de EISA Best Buy OLED TV 2022-2023 zei de jury het volgende:

‘’De 55OLED807, de OLED-televisie uit het middensegment van Philips TV, biedt prestaties en specificaties die ver uitstijgen boven de betaalbare prijs. De slim vormgegeven flatscreen combineert het nieuwste ‘EX’-paneel met een hogere helderheid met een nieuwe generatie van de geavanceerde P5-beeldverwerkingsprocessor van het merk. Het scherm is voorzien van sfeervolle Ambilight-verlichting en een draaibare standaard, en biedt een combinatie van een uitstekend zwartniveau, verbluffende HDR-pieken, haarscherpe 4K-beelden en authentieke, levendige kleuren. Een uitgebreide reeks beeldvoorinstellingen wordt aangevuld met diepgaande beeldaanpassingen, waardoor de 55OLED807 geschikt is voor zowel tv-verslaafden als tech-goeroes. Met aansluitingen waaronder twee HDMI-ingangen die ondersteuning bieden voor 120Hz-video en variabele vernieuwingsfrequenties, is de nieuwe OLED807 ook uitermate geschikt voor gameliefhebbers.’’

De EISA-juryleden waren het meest onder de indruk van de ‘The One’ 55PUS8807):

Deze Philips 55-inch lcd-tv met Ambilight led-verlichting, ook bekend onder de naam ‘The One’, biedt allround entertainment voor films, tv en games in uw woonkamer en is daarnaast scherp geprijsd. De 55PUS8807 is een belangrijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger en richt zich op consolegamers met de nieuwe Game Bar-functie en HDMI 2.1-aansluitingen, terwijl het uitgebreide Android TV 11 smartsysteem zorgt voor streamingplatforms en muziek on-demand. 4K HDR-weergave (inclusief HDR10+ en Dolby Vision) wordt ondersteund door de levendige kleuren en hoge helderheid van de set en maakt indruk, zelfs in goed verlichte kamers. Bovendien zorgt het S-IPS-paneel van de tv voor een groot kijkbereik, zodat ieder gezinslid van de show kan genieten.

De EISA-jury loofde de Philips Fidelio soundbars opnieuw, en zei over de Fidelio FB1:

‘’Het juweel in Philips Fidelio-serie is de FB1, een soundbar boordevol mogelijkheden die fantastisch verreikende prestaties levert en dit uit slechts één box. De twee ingebouwde subwoofers van de FB1 laten de kracht, de evenwichtigheid en de diepte horen die normaal gesproken van een externe subwoofer worden verwacht. De afzonderlijke driver arrays voor de LCR-kanalen zorgen voor een uitstekende verwerking van dialogen en effecten. 3D-audio, of het nu Dolby Atmos, DTS:X of virtueel is, komt via de slim verlichte, naar boven gerichte luidsprekers van de soundbar. Over het geheel genomen zijn de vloeiendheid en articulatie van de FB1’s prestaties en de muziekweergave uitmuntend, waardoor het een soundbar is voor iedere gelegenheid.’’

Zowel de 55OLED807 als de 55PUS8807 zijn nu in heel Europa te koop. De 65OLED+937 wordt op 31 augustus officieel gelanceerd. De Philips Fidelio FB1 Soundbar zal vanaf november 2022 verkrijgbaar zijn in Nederland.

Al 40 jaar vertegenwoordigt de EISA Awards (Expert Imaging and Sound Association) het grootste onafhankelijke testpanel van tech-goeroes uit de wereld van consumentenelektronica. Ieder jaar selecteert en beloont de EISA-jury, bestaande uit 59 gerenommeerde consumentenelektronicamedia uit 30 landen, de allerbeste tv-, beeld- en geluidsproducten in hun klasse.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Pakketbezorging in 2022: same-day delivery neemt eerste half jaar met 11 procent toe

LG toont baanbrekende innovaties op IFA 2022