in

ALSO Nederland breidt partnership met Epson uit met MPS

Vanaf heden is ALSO Nederland distributeur voor Print365, het Management Print Service concept van Epson – Print365 past de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op het Managed Print Service contract.

De klant betaalt iedere maand een vast bedrag voor de printer, inclusief afdrukvolume, volledig beheer van verbruiksmaterialen en on-site service. IT-resellers kunnen met Print365 extra waarde leveren aan hun bestaande klanten, zonder het gedoe dat komt kijken bij de ondersteuning van een Managed Print Service contract. Dit past binnen de ingeslagen strategie van ALSO om haar service propositie uit te breiden.

In het MKB zien we een duidelijke ontwikkeling in het ‘van bezit naar gebruik’ denken.

“Wij kunnen de reseller met onze brede kennis en ervaring op het gebied van MPS helpen om hun dienstverlening verder uit te breiden. Met Print365 kunnen ook kleinere bedrijven in het MKB nu profiteren van een volledig ondersteund, zorgenvrij printpakket, met lage, vaste kosten”, aldus Machiel Bode, Sales Manager Services Benelux bij ALSO Nederland. “In het MKB zien we een duidelijke ontwikkeling in het ‘van bezit naar gebruik’ denken. Het Print365 concept wat hiervoor is ontworpen groeit momenteel hard. Twee jaar geleden hebben we dit MPS-programma in Nederland ontwikkeld en opgezet en wordt nu in 15 landen in Europa gevoerd. Ook in Nederland merken we dat Print365 meer bekendheid krijgt en uitbreiding in ons distributiekanaal was dan ook noodzakelijk. Onze samenwerking met ALSO Nederland is al jaren uitstekend en gezien hun focus op en kennis van de MPS markt en het MKB kanaal, was het voor ons een logische keuze ALSO als partner en distributeur aan ons Print365 programma toe te voegen”, vult Oscar van der Linden, Country Manager Epson Nederland hierop aan.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

NETGEAR Nighthawk X10 gekozen tot beste Europese wifi-router

Expert bewijst succesvolle strategie