in ,

Arlo lanceert eerste full-picture videodeurbel met 25% meer zicht van wat er voor je deur gebeurt

De eerste videodeurbel van Europa’s toonaangevende bedrijf voor bewakingscamera’s geeft mensen meer vertrouwen om de voordeur te openen – Arlo Europe heeft vandaag z’n eerste videodeurbel gelanceerd waarmee je van top tot teen kunt zien wie er voor de deur staat.

De Arlo Videodeurbel heeft een bijzondere vierkante kijkhoek, die een veel groter beeld geeft dan normaal.

Een derde van de inbraken vindt plaats via de voordeur en steeds meer mensen hebben daarom behoefte aan de juiste beveiliging bij dit kwetsbare deel van hun woning. De Arlo Video Deurbel biedt een eenvoudige en vooral effectieve oplossing tegen de risico’s. Dankzij deze innovatieve technologie voelt elke huiseigenaar zich veilig en zelfverzekerd om de deur open te doen.

Beter zien wie er voor de deur staat

De Arlo Video Deurbel is de enige deurbel die een beeldverhouding van 1:1 gebruikt. Dankzij de voor de smartphone geoptimaliseerde kijkhoek kunnen gebruikers tot 25% meer van hun voordeur zien . Zo worden mensen aan de andere kant van de deur van top tot teen zichtbaar en is het zelfs mogelijk om met de camera pakketten op de grond vast te leggen. De Arlo Video Deurbel streamt de beelden bovendien meteen naar de smartphone.

We hebben de Arlo Video Deurbel voorzien van innovatieve waarschuwings- en beeldkwaliteitsfuncties

Dat gebeurt met een video-opnamehoek van 180 graden in HD-kwaliteit en – als de situatie daarom vraagt – nachtzicht. Zo kun je als bewoner altijd precies zien wie of wat je eigendom nadert. Zowel overdag als ‘s nachts. Probeert een ongewenste gast de deurbel te verwijderen? Dan wordt er een sirene geactiveerd. Ook is de Arlo Videodeurbel uitgerust met detectie in het geval van stroomonderbreking.

Snel een gesprek als er wordt aangebeld

Als het gaat om de beveiliging van je huis, telt elke seconde. Arlo begrijpt dat als geen ander. Je wilt meteen zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Daarom geeft de Arlo Video Deurbel niet alleen een waarschuwing als er beweging wordt gedetecteerd, maar rinkelt de telefoon ook als er iemand aanbelt. Dat gebeurt onmiddellijk, je hoeft dus niet te wachten tot de app wordt geopend. Door even te swipen kun je als gebruiker laten weten dat je er bent en dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon meteen een gesprek voeren met de persoon die voor de deur staat. Een vooraf opgenomen antwoordbericht is eveneens mogelijk. En natuurlijk kunnen gasten ook zelf een bericht achterlaten, als blijkt dat je even niet in de gelegenheid bent om te reageren.

Geavanceerde detectie met SMART

Wil je maximale beveiliging van je voordeur? Koppel de nieuwe Arlo Video Deurbel dan aan een Arlo SMART-abonnement. Met een abonnement vanaf €2,79 per maand kun je als gebruiker alle geavanceerde beveiligingsfuncties ontgrendelen. Arlo SMART maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die de detectiecapaciteiten van de deurbel optimaliseert. Zo kan het mensen, dieren en pakketten van elkaar onderscheiden. Je weet op die manier meteen of er sprake is van een mogelijk risico. Daarnaast heeft Arlo de zogeheten foresight-technologie geïntroduceerd. Al 3 tot 4 seconden voordat er beweging wordt waargenomen, begint de camera al met het opnemen van de beelden. Deze opnamen worden automatisch naar je 30-daagse cloudvideo gestuurd. Gebeurt er iets ernstigs, dan is het terugvinden van het juiste moment en het delen van de beelden met de politie een fluitje van een cent.

“We hebben de Arlo Video Deurbel voorzien van innovatieve waarschuwings- en beeldkwaliteitsfuncties. Zo helpen we huiseigenaren om bezoekers te identificeren en met hen in contact te komen, zelfs nog voordat ze daadwerkelijk aanbellen”, zegt Tejas Shah, SVP-product en Chief Information Officer bij Arlo Technologies, Inc. “Om ervoor te zorgen dat je als huiseigenaar nooit meer een bezoeker mist, zijn we verder gegaan dan de industrienormen en met een geavanceerde oplossing gekomen die een voller verticaal gezichtsveld biedt. Zo kunnen gebruikers mensen beter zien wie er bij hun voordeur staat. Die persoon is zelfs van top tot teen zichtbaar.”

Het is eenvoudig om de Arlo Video Deurbel aan te sluiten op bestaande netvoeding en mechanische of digitale gongs . De videodeurbel is voor €199,- verkrijbaar. De voorverkoop van ‘s werelds meest geavanceerde voordeurbeveiliging is nu gestart op Amazon en bij andere Arlo-resellers.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een smart home-apparaat in huis

Thuiswerken voor velen het nieuwe normaal – zo richt je een fijne vaste werkplek in