in ,

DigiTip: De nieuwe 40 inch-monitor van Philips: de grootste gebogen 4K-monitor op de markt

UltraClear 4K UHD-resolutie en Ultra Wide Color Technology | Philips MultiView geeft vier schermen op één scherm weergeven in Full HD

MMD kondigt de BDM4037UW aan, een Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD-scherm van 40 inch met MultiView. Dit is het grootste gebogen 4K-scherm op de markt en is uitgerust met Ultra Wide Color Technology, dat zorgt voor een breder kleurenspectrum en een levensecht beeld.

Heldere, kleurrijke beelden
De BDM4037UW heeft een krachtig paneel dat UltraClear beeld kan weergeven met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels. Daarnaast is dit Philips-scherm uitgerust met geavanceerde ‘multi-domain vertical alignment’-technologie. Deze technologie zorgt voor een zeer hoge statische contrastverhouding en voor een extra levendig en helder beeld. Dankzij de geoptimaliseerde technologie voor pixelbeheer heeft het scherm ook een extra brede kijkhoek van 178 graden.
Ultra Wide Color biedt ondersteuning voor een breder kleurengamma – 85% van het NTSC-gamma in plaats van de gebruikelijke 72% – en sluit daarmee beter aan bij de kleuren die gebruikers kunnen zien. Het resultaat: een nog levensecht beeld. In tegenstelling tot functies die de kleurbalans veranderen door de software-instellingen aan te passen, is Ultra Wide Color een echte hardwareverbetering.

Productiever en makkelijker werken
Artem Khomenko, Product Manager Philips Monitors Europe bij MMD: “We willen onze gebruikers de beste beeldschermervaring bieden. Dit nieuwe model combineert 4K en Ultra Wide Color in een gebogen scherm, met fantastische helderheid en enorm veel ruimte om te multitasken. Ook de functie Philips MultiView draagt hieraan bij.”

MultiView
Met MultiView kunnen gebruikers vier schermen op één scherm weergeven, en allemaal in Full HD. Het scherm kan op twee manieren worden ingedeeld: 1) via Picture-by-Picture, dat erg nuttig is in controleruimten of om meerdere apparaten zoals laptops naast elkaar te laten zien, zodat er productiever kan worden gewerkt. In deze modus wordt het scherm opgedeeld in meerdere vakken; 2) via Picture-in-Picture, waarbij er in een klein venster bijvoorbeeld een nieuwsfeed loopt terwijl er op de rest van het scherm gewerkt wordt.
Om flikkeringen en vermoeidheid aan de ogen te voorkomen – iets waar sommige gebruikers last van kunnen krijgen bij schermen met LED-achtergrondverlichting – is de monitor uitgerust met Philips Flicker-Free Technology.
Of je nu een veeleisende professional bent die extreem gedetailleerde beelden nodig heeft voor CAD-programma’s, 3D-graphics gebruikt of aan enorme spreadsheets werkt; met al deze functies brengt deze monitor je beelden en je graphics tot leven.
De nieuwe Philips BDM4037UW monitor is vanaf nu verkrijgbaar in de belangrijkste elektronicawinkels voor een adviesprijs voor €749,-.

Kijk hier voor meer informatie

Technische Specificaties:

Specificatie | Philips BDM4037UW
LCD paneeltype | VA LCD
Type achtergrondverlichting | W-LED system
Schermgrootte | 40 inch / 101.6 cm
Beeldverhouding | 16:9
Optimale resolutie | 3840 x 2160 @ 60Hz
Kijkhoek | 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Helderheid | 300 cd/m²
Schermkleuren | 1.07 billion colors
Beeldverbetering | SmartImage
MHL | 1080P @ 60Hz
Gebruiksgemak
– Ingebouwde luidsprekers: 5 W x 2
– MultiView: PBP (4x devices), PIP (2x devices)
– Gebruiksgemak: SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off
– Control software: SmartControl
– Ander gebruiksgemak: Kensington lock,

Specificatie | Philips BDM4037UW
VESA mount (100x100mm)
– Plug & Play compatibiliteit: DDC/CI, MacOS, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Aansluitingen
– Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) – MHL x 1, HDMI (2.0) – MHL x 1
– USB: USB 3.0×4 (1 w/snelladend)*
– Gesynchroniseerde invoer: afzonderlijke synchronisatie, synchronisatie op groen
– Audio (in/uit): pc audio-ingang, koptelefoon-uitgang
Standaard | Kanteling: -5/10 graden
Duurzaamheid
– Milieu en energie: EnergyStar 7.0, RoHS
– Recyclebaar verpakkingsmateriaal: 100%
– Specifieke materialen: kwikvrij, loodvrij
Naleving en standaarden
Officiële goedkeuringen: WEEE, CECP, PSE, VCCI, BSMI, CE Mark, cETLus, CU-EAC, EPA, FCC Class B, ICES-003, J-MOSS, KUCAS, PSB, RCM, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UKRAINIAN, MEPS

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Online uitgaven bij Chinese webshops stijgen met 59%

Sony introduceert de XperiaTM L1