in

Sony introduceert de XperiaTM L1

Sony Mobile onthult vandaag haar Xperia L1 – een slanke smartphone met een 5,5″ HD display en vloeiende prestaties, tegen een zeer aantrekkelijke prijs van €199,-.

• 5,5” HD display met herkenbaar Sony-design
• 13 megapixel main-camera met 5 megapixel front-camera • Snelle processor met 4G LTE voor een probleemloze ervaring met de laatste Android (Nougat) versie
• Slimme en persoonlijke aanpassingen aan de hand van het dagelijks gebruik

“De Xperia L1 is een smartphone die ontwerp en functie mooi combineert” aldus Tsutomu Sato, Director of Global Product Marketing bij Sony Mobile Communications. “Met een groot display, vloeiende prestaties en iconisch Sony design is de Xperia L1 een smartphone waar je met trots mee kunt pronken.”

Camera en looks
Met de 13 megapixel main-camera van de Xperia L1 kan je altijd prachtige en gedetailleerde foto’s maken. Dankzij de 5 megapixel front-camera geldt dit eveneens voor het maken van selfies. Het 5,5” HD display zorgt ervoor dat je foto’s in hoge kwaliteit terug kunt kijken en het grote display geeft een ideale kijkervaring voor zowel thuis als onderweg.

Efficiënte processor en uitgebreid geheugen
De Quad-core processor zorgt voor vloeiende prestaties op de Xperia L1 en de snelle 4G LTE verbinding in combinatie met 2GB RAM geeft een snelle, probleemloze ervaring. De Xperia L1 draait op de laatste Android versie; Android Nougat.

Het downloaden en opslaan van content wordt ook gemakkelijk gemaakt dankzij 16GB intern geheugen, dat verder uitgebreid kan worden met een MicroSD geheugenkaartje van wel 256GB, waarop je veilig foto’s en video’s kunt opslaan.

Bovendien werkt “Smart Cleaner” op de achtergrond om jouw Xperia L1 altijd de maximale kracht te bieden. Smart Cleaner stopt automatisch ongebruikte processen en gecachete gegevens zodat jouw toestel altijd topprestaties levert en langer meegaat zonder op te laden.

Prestaties
De Xperia L1 heeft een premium look verpakt in een herkenbaar Sony design; een afgerond frame dat ook in de Xperia XZ- en Xperia XA-serie terugkomt. De Xperia L1 is verkrijgbaar in Zwart en Wit.

Verkrijgbaarheid
De Xperia L1 is vanaf eind april verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Wit voor een verkoopadviesprijs van €199,-

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiTip: De nieuwe 40 inch-monitor van Philips: de grootste gebogen 4K-monitor op de markt

Equinix zet in op interconnectie voor webwinkels