in

DigiGames: WWE 2K Battlegrounds, Wasteland 3 & Dungeons 3 Complete Edition

WWE 2K Battlegrounds

Het is voor worstelaars van alle niveaus tijd om zich klaar te maken en de ring in te stappen, want WWE 2K Battlegrounds is nu verkrijgbaar! WWE 2K Battlegrounds is ontwikkeld door Saber Interactive en vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows-pc via Steam, Nintendo Switch en Google Stadia voor €39,99*. De arcade-achtige worstelgame brengt de wildste fantasieën van spelers tot leven met snelle actie en een groot assortiment aan power-ups, speciale moves, ongebruikelijke wapens en interactieve omgevingen om het gevecht naar een nieuw niveau te tillen. Spelers kunnen alleen de uitdaging aangaan, vanaf de bank rekeningen vereffenen met familie en vrienden of online de strijd aangaan in meerdere coöperatieve en competitieve multiplayer-modi.

Platforms: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch en Google Stadia
Review: IGN.com


Wasteland 3

Het einde is net begonnen! Meer dan een eeuw na de bommen is Arizona stervende. De patriarch van Colorado heeft beloofd om het te redden als de Desert Rangers zijn land kunnen redden van zijn drie bloeddorstige kinderen. In deze tactische RPG moeten de Rangers naar het noorden reizen om een nieuwe basis te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruten op te leiden, de vijandige bevroren vuilnisbelt van Colorado te verkennen, de lokale bevolking te ontmoeten en te beslissen wie ze willen helpen.

Platforms: PS4, Xbox One & PC
Review: IGN.com


Dungeons 3 Complete Edition

De meeste RPG’s zetten je in de schoenen van de held, maar heb je niet een keer aan de andere kant willen staan? In Dungeons 3 ben jij het meesterbrein achter verschillende dungeons. Door middel van kamers, valstrikken en constructies bouw je een unieke dungeon bezaaid met orcs, succubae, zombies en andere monsters. Wanneer je jouw leger opgebouwd hebt kruip je naar de bovenwereld waar je het land probert over te nemen. Kort gezegd is het Dungeon Keeper meets Warcraft III.

Platforms: PS4, Xbox One & PC
Review: thatsgaming.nl

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

6 op de 10 Nederlandse internetshoppers starten vanwege corona eerder met cadeaus inkopen in webshops buiten de EU

Nieuwe Dell UltraSharp-monitoren en Meeting Space-oplossingen verhogen productiviteit en comfort voor werknemers, waar ze ook zijn