in

Razer introduceert de Tiamat 7.1 V2

Razer introduceert Tiamat 7.1 V2 – gaming headset met surround sound voor perfect positioneel geluid – Razer Tiamat 7.1 V2 met 10 discrete drivers voor nauwkeurig positioneel geluid Razer Tiamat 2.2 V2 met twee extra subwoofer drivers voor rijk basgeluid.

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, introduceert twee nieuwe headsets: de Razer Tiamat 7.1 V2 en Razer Tiamat 2.2 V2.

De Razer Tiamat 7.1 V2
De Razer Tiamat 7.1 V2 is een analoge headset voor PC-gaming met 7.1 surround sound. De headset is voorzien van tien discrete drivers, vijf per oorschelp, om een indrukwekkend en positioneel nauwkeurig geluidsbeeld te creëren. Elke oorschelp is voorzien van een subwoofer van 40 mm, drivers van 30 mm aan de voorzijde (links/rechts) en in het midden en surround drivers van 20 mm aan de achterzijde en zijkant.

De Razer Tiamat 7.1 V2 wordt geleverd met een compleet nieuwe Audio Control Unit. Hiermee kunnen gamers het volume van elk afzonderlijk geluidskanaal afstellen en tussen 7.1 surround sound en 2.0 stereo-audio schakelen. De Audio Control Unit biedt daarnaast een passthrough-functie. Deze maakt het mogelijk om met een simpele druk op een knop te schakelen tussen externe PC-speakers en de Razer Tiamat 7.1 V2.

Voor communicatie binnen games is de Razer Tiamat 7.1 V2 voorzien van een unidirectionele arm met een digitale microfoon die een heldere en natuurgetrouwe spraakweergave biedt. Als de microfoon niet wordt gebruikt, kan de arm langs de oorschelp worden gedraaid.

“Moderne games maken steeds meer gebruik van positioneel geluid. Om te winnen is het van cruciaal belang dat je kunt horen uit welke richting voetstappen of schoten komen”, zegt Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer. “Met vijf drivers per oorschelp biedt de Razer Tiamat 7.1 V2 gamers uiterst nauwkeurig positioneel geluid om hun spel tot leven te brengen, of ze nu bezig zijn met intense schietgevechten of zich simpelweg willen verliezen in een zee van geluid.”

De Razer Tiamat 7.1 V2 vormt een nieuwe aanvulling op het groeiende aanbod van apparaten die worden ondersteund door Razer Chroma. Er zijn 16,8 miljoen kleuropties en effecten beschikbaar voor de oorschelpen en de Audio Control Unit. Gamers die in het bezit zijn van andere apparaten met Razer Chroma kunnen hun Razer Tiamat 7.1 V2 daarmee synchroniseren of elk product afzonderlijk aanpassen met Razer Synapse.

De Razer Tiamat 2.2 V2
De Razer Tiamat 2.2 V2 biedt twee aanvullende subwoofer-drivers van 50 mm per oorschelp. Gamers profiteren daarmee van een vol basgeluid en kraakheldere audio.

De headset is voorzien van een afstelbare arm met een digitale microfoon. Deze biedt een natuurgetrouwe geluidsweergave en een inline afstandsbediening. De headset wordt geleverd met een splitter/uitbreidingskabel voor compatibiliteit met diverse apparaten. De Razer Tiamat 2.2 V2 is een veelzijdige cross-platform headset voor gamers die gebruik maken van PC’s, Mac’s, consoles en mobiele apparaten.

De Razer Tiamat 7.1 V2 en Razer Tiamat 2.2. V2 zijn verkrijgbaar via Razerstore.com en grote winkelketens.

Prijzen en beschikbaarheid:
Tiamat 7.1 V2: €239,99
Tiamat 2.2 V2: €139,99

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

iRobot neemt grootste Europese distributeur Robopolis over

Europese cijfers tonen enorm groeipotentieel online winkelen