in

DigiTest: Razer Opus X review

We kennen Razer uiteraard van gaming accessoires en de opvallende groene kleur op bijna alle producten. De Razer Opus X geeft je de keuze om hier vanaf te wijken… Want wat dacht je bijvoorbeeld van zuurstokroze?

Looks

Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de kleuren van de Opus X headphones. Waar je natuurlijk ook gewoon kunt kiezen voor Razer groen hebben wij hier op de redactie de spierwitte matte versie. Geen enkel groen elementje dus, ook niet bij de suikerspin versie (waar m’n meissie gelijk verliefd op is). Zelfs het activity lampje is niet groen. De hoofdtelefoon lijkt heel sterk op de Sony WH1000 serie maar de kekke kleuren zijn daar niet te verkrijgen.

Specs en opties

De 40mm drivers, welke zich in de oorschelpen bevinden, worden afgedekt met zachte leerachtige oorkussens welke comfortabel aanvoelen. De noise canceling zorgt ervoor dat we weinig tot geen omgevingsgeluid horen en dit werkt erg goed, zoals we ook bij andere koptelefoons met deze feature gewend zijn.

De kleuren van dan de Razer Opus X zijn echt een eyecatcher en zal meer consumenten aanspreken dan alleen gamers…

Met de knoppen op de rechter oorschelp kun je power en volume regelen met daartussen een multifunctionele knop. De Bluetooth 5.0 geeft een stabiele connectie met je apparaten, tevens is er een ingebouwde microfoon aanwezig. Met de multifunctie knop kan je bijvoorbeeld inkomende gesprekken opnemen, pauzeren en beëindigen. Hou je deze knop twee seconden ingedrukt kun je stemcommando’s geven, gesprekken wisselen of gesprekken negeren. Het wordt nog gekker, bij vijf seconden indrukken kan je switchen naar gaming of normal mode… De draadloze prestaties van de headset worden dan verhoogt tijdens het gamen voor een naadloze ervaring (60ms latency).

Conclusie

De Razer Opus X uitbrengen in meerdere kleuren zal de doelgroep vergroten en dus meer consumenten gaan aanspreken dan alleen gamers. Een gemis vind ik wel dat er geen opbergmap meegeleverd wordt, maar misschien moet ik daar niet over zeuren aangezien de Opus X voor €99,- te koop is. Het gemis van een 3.5 draad aansluiting is ook niet echt een issue. Al met al heb je voor een zeer scherpe prijs een Razer op je hoofd, in de kleur die jij wilt!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Veilig online winkelen steeds belangrijker: webwinkels worden het vaakst door phishers als lokaas gebruikt

YouTube Ads Leaderboard – 2021 Global Cannes Edition