in

DigiGames december

Het einde van het jaar is alweer in zicht en we hebben kunnen genieten van een hoop mooie games… Nog een paar extra voor onder de boom, gewoon omdat het kan! Jumanji: De Video Game, GRID & Death Stranding

Jumanji: De Video Game

Luister naar de wijze woorden van de onverschrokken gids Nigel en ga op avontuur in deze gloednieuwe, 3D action adventure game. Neem de rol aan van Jumanji-helden als Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon terwijl ze zich een weg banen langs hordes aan plunderaars en gevaarlijke, exotische wezens.

Review: Gameliner
Platforms: Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC


GRID

Spelers kunnen vanaf de start het ware drama van motorsport ervaren. GRID draait niet om een optocht van auto’s; met 400 AI-persoonlijkheden, uiteenlopend van kalm tot agressief, zullen coureurs bijvoorbeeld van de racelijn afwijken om tegenstanders te blokkeren, of misschien remmen ze plotseling, wat er maar nodig is om aan de leiding te blijven. GRID biedt 104 career-events op 12 race-locaties, de beste coureurs, inclusief Fernando Alonso en zijn esports-team, FA Racing Logitech G en de terugkeer van het vermaarde Ravenwest Motorsport.

Review: IGN Benelux
Platform: PS4, Xbox One en PC


Death Stranding

Sam Bridges moet zien te overleven in een wereld die is getransformeerd door een angstaanjagend fenomeen: de Death Stranding. Hij trekt door een verwoest land in een poging de gebroken bevolking weer samen te brengen.

Overal verschijnen dodelijke spectrale wezens en de mensheid staat op het punt van uitsterven. Sam trotseert het gevaarlijke en desolate landschap om de toekomst van de mensheid veilig te stellen.

Review: PU
Platform: PS4

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Yeti X

Ruim 90% van grootste webwinkeliers biedt nog geen groene bezorging