in ,

DigiTest & Win: Venz V10 PRO+ LS

Mediaspelers en streamers zijn er in alle soorten en maten, de nieuwste V10 PRO+ van Venztech is een Android 4K mediaspeler met Gigabit LAN, het testexemplaar zal ons kantoor nooit meer verlaten maar we geven in samenwerking met Venztech Nederland wel een exemplaar weg.

Om maar gelijk met de de deur in huis te vallen, wat moet je doen om dit exemplaar te winnen?

Winnen

Venztech stelt een exemplaar van de ‘V10 PRO+ LS’ ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken?Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 23 maart 2018, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Paul Jongsma met de gewonnen prijs! ~

Leuk zal je zeggen maar wat kan ik daar nu eigenlijk mee? Om het heel simpel te zeggen, 4K streamen zonder stotterende beelden!

Onder de motorkap

De opvolger van de V10 PRO beschikt over een Amlogic S912-chipset met de 64-bits Octa Core ARM Cortex A53-processor (snelheid tot 2 GHz). Tevens is de grafische processor (Dual Core Mali-T830, 750MHz DVFS) wat krachtiger.
16GB eMMC-flashgeheugen en intern 2GB DDR4 RAM met een WiFi module welke 2.4 én 5 GHz ondersteunt, Bluetooth 4.1 en een Gigabit bedraadde netwerkpoort.

Leuk zal je zeggen maar wat kan ik daar nu eigenlijk mee? Om het heel simpel te zeggen, 4K streamen zonder stotterende beelden! Dat is toch ook wat je wilt als je over een UHD televisie beschikt en je opgeslagen videobestanden wilt afspelen!

Android & aansluitingen

Zoals gezegd speelt de PRO+ alle bestanden die je maar kan bedenken soepeltjes af, via de eenvoudige en heldere menustructuur met voorgeïnstalleerde Kodi optie heb je natuurlijk ook nog de beschikking over alle te streamen opties van dit programma!
Op het homescherm bevinden zich tevens al een browser, YouTube, Netflix, muziekspeler, Facebook & Skype… Alles wat je nodig hebt dus. Alhoewel ik wel even snel via Google Play Spotify heb geïnstalleerd.

Aan de achterkant van de PRO+ vindt je een HDMI 2.0a-poort, de AV (CVBS L/R)-poort, de MicroSD-kaartlezer en de SPDIF optische poort. Aan de zijkant kan je dan alle USB apparaten aansluiten (3x USB 2.0) wat mij betreft had er wel een USB3 poort bij gemogen.

Conclusie

Waar ik normaal een hekel heb aan de besturing van Android-spelers met een afstandsbediening (regelmatig lukt het niet om op de juiste button te komen) heeft onze PRO+ de letters LS (Ladyshape remote-airmouse-keyboard) achter z’n naam en laat daar nu juist een fijn verschil zitten.
Heerlijk hoe je bij deze afstandsbediening met één druk op de knop kan switchen tussen normale bediening, met toetsenbord achterop naar muispointer, werkt net zo soepel als een Wii Remote! Wil je deze V10 PRO+ LS ook in huis? Neem dan deel aan onze actie hierboven.

ps. Software: de V10 PRO + wordt geleverd met Android 7.1.2. Nougat-firmware op basis van de beroemde en bekroonde VENZ GUI en is verbonden met onze OTA (Over The Air) update servers om de software up-to-date te houden met alle gebruikers vereisten. Met al deze specificaties is de V10 PRO+ klaar voor de toekomst en speelt hij de meest geavanceerde 4K UHD 60-fps, HDR10 en VP9-inhoud perfect af.

Consument adviesprijzen:

V10 PRO+ | €129,95 incl. BTW
V10 PRO+ LS | €139,95 incl. BTW

Garantie: Alle VENZ producten in Europa komen met 3 jaar garantie!
Meer informatie, bezoek de website.

Reacties

Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

22,5 miljard online bestedingen in 2017 | Smartphone steekt tablet voorbij onder e-shoppers

Beschikbaarheid en prijzen nieuwste Samsung TV’s bekendgemaakt