in

Razer Viper Mini – geavanceerde technologie in een kleine muis

Razer brengt de Razer Viper Mini op de markt. De Razer Viper Mini is de nieuwste toevoeging aan Razers populaire Viper-reeks. De muis heeft veel van de bekroonde technologieën van de grote Razer Viper, ondergebracht in een compact ontwerp.

Dit is ideaal voor gamers met kleinere handen. De Viper Mini is de lichtste muis van Razer tot nu toe, met een gewicht van slechts 61 gram. Dit is bijna de helft van het gewicht van een gemiddelde gaming muis.

De nieuwe Viper Mini heeft hetzelfde symmetrische ontwerp en dezelfde ergonomie als de populaire Razer Viper. Verder is hij voorzien van Razer Optical Mouse Switches en zes programmeerbare knoppen. De muis heeft een sensor met 8.500 DPI en 300 IPS tracking. Dit zorgt voor een scherpe, responsieve en pixel-precieze nauwkeurigheid in het spel.

De Viper Mini is de lichtste muis van Razer tot nu toe, met een gewicht van slechts 61 gram

Verder heeft de muis Razer Chroma RGB-verlichting en een ingebouwd geheugenprofiel. Dit maakt de Viper Mini perfect voor gamers die op zoek zijn naar een zeer lichte, kleine muis met dezelfde prestaties en functies als een groter model.

Meer informatie en de specificiaties van de Razer Viper Mini zijn hier beschikbaar.

Prijs en beschikbaarheid
€49,99 – Razer.com en erkende resellers

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Epson breidt business portfolio uit met A3 sheetfed-documentscanners en speelt daarmee in op zakelijke digitaliseringsbehoeften

Garmin introduceert de nieuwe zūmo® XT