in

Samsung Galaxy S21 5G en Galaxy S21+ 5G blinken uit met eersteklas camera en video in een iconisch design

Dankzij de laatste smartphone-innovaties haal je op beide modellen het beste uit ieder moment. In de nieuwe S-serie gaan een iconisch design, superieure camera’s en de meest geavanceerde Galaxy-processor ooit hand in hand.

“Smartphones staan centraal in ons leven en daarom is het ook logisch dat mensen alleen genoegen nemen met het beste van het beste. Met de S21-serie 5G voldoen we meer dan alleen aan die wens,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Galaxy S21 5G en S21+ 5G spelen feilloos in op de eisen die ons multimediale leven stelt. Tegelijkertijd begrijpen we hoe belangrijk het is om de keuze te hebben. Daarom geeft de Galaxy S21-serie 5G je de vrijheid om voor het model te gaan dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.”

Al meer dan een decennium vertrouwen mensen op de Galaxy S-serie voor baanbrekende mobiele ervaringen. De Galaxy S21 5G en Galaxy S21+ 5G bouwen hierop voort. Met professionele camera-innovaties en eersteklas prestaties op verschillende prijsniveaus bieden de smartphones het beste van het beste voor iedereen.

Gewaagde nieuwe stijl

De Galaxy S21 5G is speciaal voor diegenen die een licht ontwerp met een compact 6,2 inch scherm willen[1]. De Galaxy S21+ 5G heeft een 6,7 inch scherm en een grotere batterij, perfect voor marathongamers en binge-watchers[2].

De Galaxy S21-serie 5G introduceert een nieuwe iconische Contour Cut Camera-behuizing die opgaat in het metalen frame. De Galaxy S21 5G en S21+ 5G komen beschikbaar in tal van opvallende kleuren, waaronder Phantom Violet en Phantom Grey. Elk toestel is afgewerkt met een luxe, matte finish op de achterkant voor een verfijnde look en feel.

De Galaxy S21 5G heeft een intelligent, dynamisch AMOLED 2X Infinity-O scherm met een adaptieve 120Hz verversingssnelheid om soepel te scrollen en content te bekijken[3]. Het scherm is ook vriendelijk voor je ogen dankzij de nieuwe functie Eye Comfort Shield[4]. De blauwlichtfilter past zich automatisch aan op basis van het tijdstip.

Alledaagse momenten worden episch

De Galaxy S21 5G bouwt voort op Samsungs legendarische camera-erfgoed met innovaties die ervoor zorgen dat je, ongeacht je niveau, altijd het beste shot en de mooiste video maakt. Je hoeft alleen maar te richten en de camera doet het werk.

Deze camerafuncties springen eruit:

  • 8K Video Snap: Selecteer kristalheldere beelden uit je 8K-video-opnamen, in hoge resolutie (33 MP). Zo leg je alle live-actie vast en maak je daarnaast superscherpe foto’s.
  • Super Steady: Hoe snel je ook gaat en hoe zeer je misschien ook schokt, dankzij deze functie zijn je opnames altijd vloeiend en strak met een verbeterde 60fps[5].
  • Director View: Zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd aan om alles vast te leggen. En/of switch tussen de verschillende lenzen.
  • Live Thumbnails: Voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen.
  • Multiple mic recording[6]: In combinatie met de Galaxy Buds Pro[7] leg je tijdens de opnames omgevingsgeluiden en je stem vast. Zet de Galaxy S21 5G in Pro Video Mode op een driepoot en gebruik de Galaxy Buds Pro om je stem en andere geluiden op te nemen.
  • Single Take[8]: Dankzij AI leg je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met één klik vast. Met Highlight Video en Dynamic Slow-Mo zet je de hoogtepunten extra in de spotlights.

De professionele en met AI uitgeruste camera van de Galaxy S21 5G en S21+ 5G heeft drie lenzen. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, regelt het geavanceerde camerasysteem dat je altijd het beste shot maakt. Portrait Mode zorgt ervoor dat het onderwerp loskomt van de achtergrond, ook biedt het opties voor virtuele studioverlichting en achtergrondeffecten. Deze functie werkt precies zo met selfies. Met Space Zoom maak je óók op grote afstand heldere en stabiele beelden, terwijl Zoom Lock de invloed van trillende handen onderdrukt en met 30x zoom blijft je doel centraal in beeld. Dankzij verbeterde processing kracht maak je bovendien zelfs als het donker is heldere beelden, wat ideaal is voor zonsondergangen.

Connectiviteit en prestaties

De Galaxy S21 5G en S21+ 5G verbinden naadloos met het Galaxy-ecosysteem en zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde smartphone-chipset in een Galaxy ooit. Dat zorgt voor een hogere snelheid, energie-efficiëntie[9] en een betere ondersteuning van 5G en AI op het toestel[10]. Aan boord van je smartphone bevindt zich alles wat je nodig hebt om foto’s te verwerken, 8K-video’s op te nemen en ongestoord te gamen.

Het beschermen van gevoelige informatie is belangrijker dan ooit. De Galaxy S21-serie 5G is beveiligd met Samsung Knox Vault, Samsungs eigen beveiligingsplatform op chipsetniveau (SoC). Met de toevoeging van fraudebestendig beveiligd geheugen aan de beveiligde processor, maakt Samsung Knox Vault de Galaxy S21 5G tot een soort Fort Knox – niemand komt erin zonder dat jij dat wilt.

De Galaxy S21 5G introduceert ook een nieuwe tool om je privacy te beschermen. Zo kun je de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de functie Private Share[11] bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft.

De Galaxy S21 5G is ontworpen om samen met andere Galaxy-apparaten te gebruiken en met SmartThings Find vind je je andere geschikte apparaten makkelijk terug, ook als ze offline zijn. Met Samsungs Galaxy SmartTag[12] Bluetooth locator kun je zelfs spullen terugvinden die niet verbonden zijn. Bevestig simpelweg een SmartTag aan je sleutels, tas of zelfs de halsband van je huisdier en met SmartThings Find lokaliseer je het item of je huisdier.

Samsung Care+

Er kan van alles gebeuren, maar met Samsung Care+ op je Galaxy S21 ben je gedekt.
Je hebt een uitgebreid mobiel zorgplan en bent twee jaar beschermd voor schade door ongelukjes.
Wat er ook gebeurt, onze Galaxy-experts helpen je zodat je weer verder kunt. Je krijgt bij aankoop van een Galaxy S21 5G of S21+ 5G via de Samsung e-store in de periode van 14 tot en met 28 januari 50% korting op Samsung Care+, € 74,50 eenmalig (in plaats van € 149,-) of € 3,50 per maand (in plaats van € 6,99). Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op Samsung Care+ | Samsung Nederland.

Lokale beschikbaarheid en verkoopadviesprijzen

De Galaxy S21 5G en S21+ 5G zijn vanaf 29 januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 849,- voor de Galaxy S21 5G met 128 GB geheugen en € 899,- voor de Galaxy S21 5G met 256 GB geheugen. De Galaxy S21 5G komt beschikbaar in de kleuren Phantom Violet, Phantom Grey, Phantom Pink en Phantom White. De Galaxy S21+ 5G met 128 GB geheugen kost € 1.049,- en de Galaxy S21+ 5G met 256 GB kost € 1.099,-. De Galaxy S21+ 5G komt beschikbaar in de kleuren Phantom Violet, Phantom Silver en Phantom Black. Daarnaast zijn de exclusieve kleuren Phantom Red en Phantom Gold exclusief verkrijgbaar via de Samsung e-store.

Bij een pre-order van de Galaxy S21 5G of Galaxy S21+ 5G ontvang je bovendien de Galaxy Buds Live t.w.v. € 139 en een Galaxy SmartTag t.w.v. € 29,99.

[1] De afmetingen van het display zijn diagonaal en het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege afgeronde hoeken en cameragat.
[2] De afmetingen van het display zijn diagonaal en het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege afgeronde hoeken en cameragat.
[3] Vergeleken met 60Hz schermen.
[4] Eye Comfort Shield is standaard ‘uit’ en moet worden ingeschakeld in Instellingen. SGS, ‘s werelds toonaangevende certificeringsbedrijf, heeft de display van de Galaxy S21-serie de Eye Care-certificering toegekend op basis van het vermogen om de schadelijke effecten van blauw licht drastisch te verminderen. Deze certificering is te vinden op www.sgs.com.
[5] Super Steady video beperkt tot 1080p resolutie.
[6] De functie is beschikbaar op Galaxy-smartphones of -tablets met One UI 3.1 of hoger, die kan worden in- en uitgeschakeld in de Bluetooth®-instelling. Vereist dat hetzelfde Samsung-account op de apparaten is geregistreerd. De beschikbaarheid van de functie kan per applicatie verschillen.
[7] Apart verkrijgbaar.
[8] Single Take legt afbeeldingen en video vast tot 15 seconden.
[9] Vergeleken met Galaxy S20.
[10] Vereist een optimale 5G-netwerkverbinding, beschikbaar in bepaalde markten. Neem contact op met uw netwerkaanbieder voor beschikbaarheid en details. Download- en streamingsnelheden kunnen variëren, afhankelijk van de inhoudsprovider, serververbinding en andere factoren..
[11] Private Share werkt tussen Galaxy-smartphones met Android P of hoger. App-download vereist om Private Share-link te verzenden / ontvangen.
[12] Apart verkrijgbaar.

Reacties

Reageren

One Ping

  1. Pingback:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiFocus: Android smartphones

DigiTest: Bold smartlock review