in

Sonos Move, de krachtige, duurzame smart speaker beschikbaar in een nieuwe kleur

Net op tijd! De zomer komt eraan en we kunnen weer meer naar buiten om te genieten van het mooie weer. Sonos introduceert een nieuwe kleur voor de populaire, duurzame smart speaker met batterij voor buiten.

Nu ook in het ultralichtgrijze Lunar White, Sonos Move is twee speakers-in-een: briljant geluid voor elke kamer in huis, ontworpen met de flexibiliteit om overal mee naartoe te nemen. Move is een favoriet geworden van onze klanten.

Move biedt een verrassend diepe bass en een breed geluidsveld. Waar je ook bent, waar je maar naar luistert; binnen, buiten en onderweg. Woonkamer, achtertuin of het park. Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op bluetooth als je op pad gaat.

  • Move heeft nu een batterij die een uur langer meegaat, tot wel 11 uur afspeeltijd. Dankzij een doorgevoerde software-update, biedt Move tot 11 uur afspeeltijd. Wanneer het weer tijd is om naar binnen te gaan, plaats je Move op de meegeleverde oplader en speelt de muziek door.
  • Move is volledig draadloos. Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op bluetooth als je op pad gaat.
    Move is duurzaam, water- en schokbestendig. Met een IP56-rating is Move bestand tegen uv-straling, (zout) spatwater, zand, zweet, stof, extreme warmte (en kou).
  • Move gaat op natuurlijke wijze op in zowel binnen- als buitenomgevingen. De ultralichtgrijze buitenkant zorgt voor geweldig geluid zonder afleiding.

Sonos Move in Lunar White is vanaf vandaag in Nederland te bestellen op sonos.com voor €399, en beschikbaar vanaf 7 juli 2020.

Check hier onze Sonos Move review

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een van Europa’s duurzaamste start-ups komt naar Nederland

Kwart thuiswerkers verwacht financiële bijdrage van werkgever voor beter netwerksysteem